Дар’я Цивіна замінить Юлію Висоцьку у «Пекельній кухні-3»

1 Лютого 2013
4937
1 Лютого 2013
13:18

Дар’я Цивіна замінить Юлію Висоцьку у «Пекельній кухні-3»

4937
Дар’я Цивіна замінить Юлію Висоцьку у «Пекельній кухні-3»

У третьому сезоні кулінарного шоу «Пекельної кухні», що стартує навесні на каналі «1+1», новою суддею стане ресторанний критик і блогер СНГ Дар'я Цивіна. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У новому сезоні Дар'я Цивіна буде допомагати Араму Мнацаканову та Сергію Гусовському. «Саме вона своїм «словом» не дасть розслабитися учасникам і підливатиме оливи у пекельний вогонь шефа», - йдеться у повідомленні.

 

Колишня суддя проекту Юлія Висоцька через щільний графік роботи взяти участь у проекті не змогла.

 

На «Пекельній кухні» Дар'я не новачок: вона була суддею двох сезонів російської версії проекту, а також працює ресторанним оглядачем у російській газеті «Коммерсант». На думку каналу «1+1», пані Цивінаі є провідним журналістом Росії, який пише про ресторани, і на даний «момент найавторитетнішим із-поміж російських ресторанних критиків».

 

«Дар'ю Цивіну я дуже поважаю, вона розуміє нашу професію, розбирається в їжі, у неї надзвичайний смак і приголомшливе почуття гумору», - характеризує напарницю Арам Мнацаканов.

 

«Я вважаю, що вміння готувати живе на кінчиках пальців. А коли критикую... Зрозумійте, для мене люди, які все роблять тільки за рецептом, - не творці. Звідси може народжуватися критика. Зокрема і щодо себе. Хай мені вибачать читачі, але справжні кухарі ніколи не користуються чужими рецептами: ці рецепти можуть бути підказкою, вектором, планом дій, але не кінцевою метою. А критичне ставлення особисто мені дозволяє особливо ретельно відчувати талант та істинність, що дуже важливо в роботі», - каже пані Цивіна.

 

Нагадаємо, «Детектор медіа» повідомляла про відкриття третього сезону «Пекельної кухні» та завершення відбору учасників 12 січня.

 

 

Катерина Воєвська для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4937
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
123
4095 дн. тому
Ничего она не "подливает". Смотрю русскую версию, к чему она там - хз...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду