«FM Галичина» заявляє, що податківці не знайшли порушень у діяльності радіостанції

28 Січня 2013
5439
28 Січня 2013
11:11

«FM Галичина» заявляє, що податківці не знайшли порушень у діяльності радіостанції

5439
«FM Галичина» заявляє, що податківці не знайшли порушень у діяльності радіостанції

Радіостанція «FM Галичина» заявляє що, податкова  служба під час позапланової перевірки не виявила у діяльності компанії жодних порушень. Про це йдеться у довідці, виданій податківцями, повідомляє прес-служба радіостанції.

 

«У висновку довідки вказано, "проведеною перевіркою наданих до перевірки ТзОВ "ТРК Галичина" документів з питань дотримання вимог податкового законодавства про взаєморозрахунках з одним з контрагентів за період з 15.12.2010 по 31.03.2012 порушень не встановлено"», - йдеться у повідомленні радіостанції.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», 16 січня на адресу радіостанції «FM Галичина» надійшов офіційний лист від ДПС щодо позапланової перевірки радіостанції з питань дотримання вимог податкового законодавства. За словами керівництва радіостанції, податківці, незважаючи на те, що в наказі йдеться про перевірку взаєморозрахунків радіостанції лише з одним підприємством, почали вимагати в ТОВ «ТРК Галичина» значно більшу за обсягом документацію та інформацію.

 

Радіостанція заявила, що вважає  це тиском на редакцію та надала податківцям матеріали виключно у межах предмету перевірки. В результаті проведеної перевірки, ДПІ у Галицькому районі прийшла до висновку про  відсутність порушень у економічній діяльності підприємства.

 

За словами керівника радіостанції Олександри Гнатик, податківці визнали правомірність дій «FM Галичина»: «Ми натомість показали приклад як медіа, так і загалом підприємцям, що відкриті до роботи з контролюючими органами, але в рамках закону, якого ми дотримуємося, і хочемо, щоб його дотримувалися по відношенню до нас. Також ми надзвичайно вдячні нашим колегам-журналістам, які підтримали нас, народним депутатам, які оперативно відреагували на наші заклики про допомогу, і, найголовніше, нашим слухачам, які протягом усього цього часу висловлювали нам свою підтримку».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5439
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду