Правоохоронці затримали одного з керівників НРКУ за хабар у 142 тис. грн. (ДОПОВНЕНО)

25 Січня 2013
8145
25 Січня 2013
11:36

Правоохоронці затримали одного з керівників НРКУ за хабар у 142 тис. грн. (ДОПОВНЕНО)

8145
Правоохоронці затримали одного з керівників НРКУ за хабар у 142 тис. грн. (ДОПОВНЕНО)

Київські правоохоронці затримали одного із керівників Національної радіокомпанії України (НРКУ) під час одержання хабара у 142 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

 

За інформацією прокуратури, посадовець радіокомпанії одержав від підприємця гроші за сприяння у розміщенні його реклами у щоденному режимі, а не один раз на місяць, як це було передбачено умовами договору.

 

Свою винагороду посадовець НРКУ визначив у розмірі 60% від вартості комерційної реклами. 


Відомості про кримінальне правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України внесено столичною міліцією до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате слідство. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою Києва. 

 

Тим часом у ЗМІ з'являються версії щодо конкретизації особи посадовця НРКУ, затриманого за корупцію. З посиланням на власні джерела  «Українська правда» пише про те, що у повідомленні прокуратури Києва йдеться про комерційного директора НРКУ Світлану Шеншинову.

 

Наразі немає змоги підтвердити чи заперечити цю інформацію. «Детектор медіа» поки що не вдалось взяти коментар у пані Шеншинової, оскільки  її телефон вимкнено, а на роботі вона зараз відсутня.

 

У коментарі «Детектор медіа» керівник НРКУ Тарас Аврахов повідомив, що про цю інформацію він дізнався зі ЗМІ.

 

«У мене немає про це інформації. У нас усі документи  до договорах складені документ до документу. Звідки я можу знати, про який договір йде мова. Я не можу коментувати, бо не знаю, на підставі чого робиться це твердження», - сказав він.

 

При цьому пан Аврахов додав, що до НРКУ правоохоронці не звертались із запитом щодо отримання інформації.

 

Нагадаємо, з жовтня 2008 року Світлана Шеншинова працювала на посаді генерального директора ТРК «Ера». У липні 2010 року була призначена директором з реклами та маркетингу Національної радіокомпанії України (НРКУ).

 

«Детектор медіа» 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8145
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду