Світлану Шеншинову на «Ері» змінила Людмила Обертинська

16 Липня 2010
21906
16 Липня 2010
12:38

Світлану Шеншинову на «Ері» змінила Людмила Обертинська

21906
Світлану Шеншинову на «Ері» змінила Людмила Обертинська

Генеральний директор телекомпанії «Ера» Світлана Шеншинова залишила телеканал і відтепер працюватиме директором з реклами та маркетингу Національної радіокомпанії України». Цю інформацію ТК підтвердив генеральний директор НРКУ Тарас Аврахов.

 

 «Я працював з пані Шеншиновою і раніш,  знаю її як фахівця. Сподіваюсь, що вона плідно працюватиме на благо НРКУ», - сказав він.

 

За неофіційною інформацією ТК, замість Світлани Шеншинової каналом «Ера»керуватиме  колишній генеральний продюсер ESG Людмила Обертинська, яка пообіцяла ТК надати свій коментар у понеділок, 19 липня.

 

Нагадаємо, Світлана Шеншинова працювала на посаді генерального директора «Ери» з жовтня 2008 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21906
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
умник
5033 дн. тому
ПОЗДРАВЛЯЕМ !!!!! ТЕЛЕКАНАЛ - ЗАКАЗУХА :-)))))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду