detector.media
25.01.2013 11:36
Правоохоронці затримали одного з керівників НРКУ за хабар у 142 тис. грн. (ДОПОВНЕНО)

Київські правоохоронці затримали одного із керівників Національної радіокомпанії України (НРКУ) під час одержання хабара у 142 тис. грн. Про це повідомляє прес-служба прокуратури міста Києва.

 

За інформацією прокуратури, посадовець радіокомпанії одержав від підприємця гроші за сприяння у розміщенні його реклами у щоденному режимі, а не один раз на місяць, як це було передбачено умовами договору.

 

Свою винагороду посадовець НРКУ визначив у розмірі 60% від вартості комерційної реклами. 


Відомості про кримінальне правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України внесено столичною міліцією до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Розпочате слідство. Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснюється прокуратурою Києва. 

 

Тим часом у ЗМІ з'являються версії щодо конкретизації особи посадовця НРКУ, затриманого за корупцію. З посиланням на власні джерела  «Українська правда» пише про те, що у повідомленні прокуратури Києва йдеться про комерційного директора НРКУ Світлану Шеншинову.

 

Наразі немає змоги підтвердити чи заперечити цю інформацію. «Детектор медіа» поки що не вдалось взяти коментар у пані Шеншинової, оскільки  її телефон вимкнено, а на роботі вона зараз відсутня.

 

У коментарі «Детектор медіа» керівник НРКУ Тарас Аврахов повідомив, що про цю інформацію він дізнався зі ЗМІ.

 

«У мене немає про це інформації. У нас усі документи  до договорах складені документ до документу. Звідки я можу знати, про який договір йде мова. Я не можу коментувати, бо не знаю, на підставі чого робиться це твердження», - сказав він.

 

При цьому пан Аврахов додав, що до НРКУ правоохоронці не звертались із запитом щодо отримання інформації.

 

Нагадаємо, з жовтня 2008 року Світлана Шеншинова працювала на посаді генерального директора ТРК «Ера». У липні 2010 року була призначена директором з реклами та маркетингу Національної радіокомпанії України (НРКУ).

 

«Детектор медіа» 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY