Томенко очолив Комітет свободи слова, Омельченко – інформатизації та інформаційних технологій

25 Грудня 2012
5209
25 Грудня 2012
12:05

Томенко очолив Комітет свободи слова, Омельченко – інформатизації та інформаційних технологій

5209
Депутати-медійники розподілилися ще по 9 комітетах
Томенко очолив Комітет свободи слова, Омельченко – інформатизації та інформаційних технологій

25 грудня Верховна Рада ухвалила постанову про комітети Верховної Ради України сьомого скликання. За проголосували 339 народних депутатів.

 

Комітет з питань свободи слова та інформації, як прогнозувала «Детектор медіа», очолив Микола Томенко («Батьківщина»). Першим заступником стала Олена Бондаренко (Партія регіонів), заступниками - Микола Баграєв (Партія регіонів) та Ігор Мірошниченко (ВО «Свобода»). Секретарем комітету обрано Олександра Голуба (Компартія України).

 

Членами комітету стали Олександр Абдуллін, Олена Кондратюк, Микола Княжицький, Юрій Стець (усі - «Батьківщина») та Рустам Раупов («УДАР Віталія Кличка»).

 

Загалом до комітету увійшло 10 народних депутатів, з них семеро - від опозиційних фракцій.

 

Новостворений Комітет з питань інформатизації та інформаційних технологій очолив Валерій Омельченко з фракції Партії регіонів. Першим заступником став Руслан Лук'янчук («Батьківщина»), заступниками - Олексій Білий та Анатолій Гіршфельд (обидва - Партія регіонів), секретарем - Олександр Мочков («УДАР Віталія Кличка»).

 

Членами комітету стали Сергій Тігіпко, Віктор Янукович (обидва - Партія регіонів), Олександр Турчинов («Батьківщина») й Олег Тягнибок (ВО «Свобода»).

 

Загалом до комітету увійшло дев'ять народних депутатів, з них п'ятеро - від Партії регіонів.

 

Народні депутати, дотичні до медійної сфери, пішли працювати ще в дев'ять комітетів.

 

Андрій Шевченко («Батьківщина») став першим заступником голови Комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин, а Ганна Герман (Партія регіонів) стала заступником голови цього комітету.

 

Олександр Бригинець («Батьківщина») став членом Комітету з питань культури і духовності, Володимир Ар'єв («Батьківщина») - Комітету у закордонних справах, Юрій Сиротюк (ВО «Свобода») - Комітету з питань національної безпеки і оборони.

 

Ірина Геращенко («УДАР Віталія Кличка») стала першим заступником голови Комітету з питань європейської інтеграції. Членами цього комітету стали Степан Курпіль («Батьківщина») і Петро Порошенко (позафракційний).

 

Світлана Фабрикант (Партія регіонів) стала членом Комітету з питань соціальної політики та праці, Андрій Сенченко («Батьківщина») - Комітету з питань податкової та митної політики, Ігор Шкіря (Партія регіонів) - Комітету з питань транспорту і зв'язку.

 

Оксана Калетник (Компартія України) стала першим заступником голови Комітету з питань бюджету. Членом цього комітету став Андрій Деркач (Партія регіонів).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5209
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олексій Мазур, Дніпропетровськ
4160 дн. тому
Як я на радіо «Ера-fm» Олені Бондаренко з Партії регіонів «комплімент» зробив Гостею передачі «Від першої особи», що йшла в ефірі суспільно-політичного радіо ввечері понеділка 24 грудня, була депутат від Партії регіонів з комітету свободи слова та інформації ВР Олена Бондаренко. Я став передостаннім зі слухачів, яким пощастило додзвонитися в студію...>>> http://dusia.telekritika.ua/blog_alekseia_mazura/19962
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду