У 2013 році на «Інтері» з’являться нові адаптації форматів Sony та Armoza

5 Грудня 2012
7837
5 Грудня 2012
13:26

У 2013 році на «Інтері» з’являться нові адаптації форматів Sony та Armoza

7837
У  2013 році на «Інтері»  з’являться нові адаптації форматів Sony та Armoza

У 2013  році «Інтер» запустить  адаптацію ігрового шоу Sony та тревел-проекту Armoza. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Rade the cage («Наліт на печеру скарбів») від Sony - ігрове шоу, за умовами якого, у студії розміщується  гігантська клітина з призами. Вона відкривається  на певний час і учасники мають встигнути узяти те, що їм до вподоби.  Якщо вони не встигають, клітка зачиняється і тепер вже партнери учасників мають відповідати на запитання, щоб визволити і здобути нагороду.  Правильна відповідь відкриває клітку на 90 секунд.

 

Формат Armoza Shuttle battle презентувався на цьогорічному «Формат-шоу» форуму Kiev media week. Це туристичне шоу для вихідного дня. У ньому п'ять пар  сідають в автобус і прямують  до аеропорту с надією виграти путівку на омріяний відпочинок. Дорогою пари відповідають на запитання ведучих, і лише ті учасники, що дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, поїдуть у подорож. Решта залишить автобус посеред дороги.

 

Для обох шоу канал планує відзняти 12 епізодів, які вийдуть в ефір навесні наступного року.

 

У прес-службі каналу  поки  цю інформацію не коментують, і наголошують, що 5 грудня відбудеться презентація проектів нового сезону.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер» запустив низку кастингів для нових проектів. Серед них  - «Леді бурлеск» за форматом Sparks network, нове шоу про романтичні побачення, «Танці товстушок», «Королева декору» та «Мова тіла» з Євгеном Комаровським.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7837
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду