detector.media
05.12.2012 13:26
У 2013 році на «Інтері» з’являться нові адаптації форматів Sony та Armoza

У 2013  році «Інтер» запустить  адаптацію ігрового шоу Sony та тревел-проекту Armoza. Про це «Детектор медіа» стало відомо з власних джерел.

 

Rade the cage («Наліт на печеру скарбів») від Sony - ігрове шоу, за умовами якого, у студії розміщується  гігантська клітина з призами. Вона відкривається  на певний час і учасники мають встигнути узяти те, що їм до вподоби.  Якщо вони не встигають, клітка зачиняється і тепер вже партнери учасників мають відповідати на запитання, щоб визволити і здобути нагороду.  Правильна відповідь відкриває клітку на 90 секунд.

 

Формат Armoza Shuttle battle презентувався на цьогорічному «Формат-шоу» форуму Kiev media week. Це туристичне шоу для вихідного дня. У ньому п'ять пар  сідають в автобус і прямують  до аеропорту с надією виграти путівку на омріяний відпочинок. Дорогою пари відповідають на запитання ведучих, і лише ті учасники, що дадуть найбільшу кількість правильних відповідей, поїдуть у подорож. Решта залишить автобус посеред дороги.

 

Для обох шоу канал планує відзняти 12 епізодів, які вийдуть в ефір навесні наступного року.

 

У прес-службі каналу  поки  цю інформацію не коментують, і наголошують, що 5 грудня відбудеться презентація проектів нового сезону.

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Інтер» запустив низку кастингів для нових проектів. Серед них  - «Леді бурлеск» за форматом Sparks network, нове шоу про романтичні побачення, «Танці товстушок», «Королева декору» та «Мова тіла» з Євгеном Комаровським.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY