На «Інтері» з’явиться шоу з еротичними танцями?

3 Грудня 2012
7794
3 Грудня 2012
12:02

На «Інтері» з’явиться шоу з еротичними танцями?

7794
На «Інтері» з’явиться шоу з еротичними танцями?

Телеканал «Інтер» запускає нове шоу «Леді бурлеск». Про це йдеться на сайті телеканалу.

 

Для нового проекту канал розпочинає кастинги і запрошує для участі жінок, які бажають  «відчувати на собі захопливі  чоловічі погляди». Кастинг триватиме з 10 по 23 грудня у Харкові, Донецьку, Одесі, Києві, Львові та Дніпропетровську.

 

Деталі формату на сайті не розголошуються. «Детектор медіа» намагається з'ясувати подробиці у прес-служби каналу. Однак швидше за все канал вирішив адаптувати  формат Lady Burlesque від Sparks Network. У цьому проекті  жінки  намагаючись вирватись від повсякденних клопотів і ставлять бурлеск-спектаклі, де виконують номери з еротичним підтекстом.

 

Десятеро переможців кастингу упродовж десяти тижнів живуть разом і  займаються у школі бурлеску, де навчаються секретам зваблення, вмінню вести себе на сцені, робити макіяж тощо.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7794
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду