«1+1» призначив технічним директором Філіпа Петренка з «України»

16 Жовтня 2012
6531
16 Жовтня 2012
12:59

«1+1» призначив технічним директором Філіпа Петренка з «України»

6531
Він замінив Дмитра Оркушу
«1+1» призначив технічним директором Філіпа Петренка з «України»

Екс-керівник технічного департаменту телеканалу «Україна» Філіп Петренко стане новим технічним директором групи «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Цю посаду пан Петренко обійняв із 16 жовтня, замінивши Дмитра Оркушу, який продовжить працювати в «1+1 медіа» і найближчим часом відповідатиме за запуск нового телевізійного центру.

 

За інформацією прес-служби, за 5 років роботи на «Україні» Філіпові Петренку вдалося побудувати сучасний телецентр, створити ІТ-інфраструктуру медіагрупи, запустити 5 нових каналів, серед яких «Футбол НD» перед «Євро», а також успішно провести трансляції «Євро-2012».

 

До цього пан Петренко працював ІТ-менеджером у рекламному агентстві Leo Burnett, ІТ-директором у медіахолдингу «Відео інтернешнл Київ».

 

«Нам важливо, щоб у нас у групі працювали найкращі фахівці телеринку і ми раді, що Філіп посилив нашу команду» - прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, що раніше новим керівником кіноредакції «1+1» був призначений Андрій Алферов, програмним директором каналу «1+1» - Андрій Коваль, а головним продюсером серіалів та кіновиробництва - Олена Васильєва.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6531
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пресс-служба 1+1
4204 дн. тому
Извините, что так получилось. Некоторая проблема с зарплатами есть у всех каналов 1+1. Все связано с поездкой делегации во Францию и Каннами. С Еленой Колесниковой руководством в ближайшее время будет проведен разговор. О его результатах будет сообщено дополнительно в пресс-релизе.
продакшн 1+1
4211 дн. тому
Внимание! Черный список!!!! Продакшн Елены Колесниковой при продакшене 1+1. Управляет там Ольга Байда! Друзья и Коллеги! Запомните эти имена и никогда не связывайтесь с этими людьми! Сегодня нас (меня и моего коллегу режиссера) очень жестоко кинули! Ссылаясь на то, что у них нет бюджета на режиссеров нас уволили не заплатив за последние ДВА месяца работы! Жаловаться некому, помощи ждать неоткуда! Я в шоке! Как жить дальше непонятно... квартира, кредиты, новый компьютер... тупо жесть... отчаяние стоит в горле комом... Как такое может быть?! Почему?! Просто запомните сами и расскажите другим!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду