detector.media
16.10.2012 12:59
«1+1» призначив технічним директором Філіпа Петренка з «України»
«1+1» призначив технічним директором Філіпа Петренка з «України»
Він замінив Дмитра Оркушу

Екс-керівник технічного департаменту телеканалу «Україна» Філіп Петренко стане новим технічним директором групи «1+1 медіа». Про це повідомляє прес-служба групи.

 

Цю посаду пан Петренко обійняв із 16 жовтня, замінивши Дмитра Оркушу, який продовжить працювати в «1+1 медіа» і найближчим часом відповідатиме за запуск нового телевізійного центру.

 

За інформацією прес-служби, за 5 років роботи на «Україні» Філіпові Петренку вдалося побудувати сучасний телецентр, створити ІТ-інфраструктуру медіагрупи, запустити 5 нових каналів, серед яких «Футбол НD» перед «Євро», а також успішно провести трансляції «Євро-2012».

 

До цього пан Петренко працював ІТ-менеджером у рекламному агентстві Leo Burnett, ІТ-директором у медіахолдингу «Відео інтернешнл Київ».

 

«Нам важливо, щоб у нас у групі працювали найкращі фахівці телеринку і ми раді, що Філіп посилив нашу команду» - прокоментував генеральний директор «1+1 медіа» Олександр Ткаченко.

 

Нагадаємо, що раніше новим керівником кіноредакції «1+1» був призначений Андрій Алферов, програмним директором каналу «1+1» - Андрій Коваль, а головним продюсером серіалів та кіновиробництва - Олена Васильєва.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY