На «Інтері» стартує шоу «Битва композиторів»

25 Липня 2012
7735
25 Липня 2012
12:57

На «Інтері» стартує шоу «Битва композиторів»

7735
Виробництва російської компанії «Картель-продакшн»
На «Інтері» стартує шоу «Битва композиторів»

4 серпня, у суботу, на телеканалі «Інтер» стартує музичне шоу «Битва композиторів». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме по суботах о 22:40.

 

Виробництво програми здійснювала російська компанія «Картель-продакшн» на замовлення телеканалу «Інтер», уточнили «Детектор медіа» на каналі. Шоу знімали в Москві влітку 2011 року.

 

Завдання проекту - познайомити глядача з композиторами та авторами текстів популярних пісень і гучних хітів. Це знайомство буде проходити в ігровій формі, де між собою змагатимуться визнані метри і молоді композитори. Серед учасників - Любаша, Іраклі Пірцхалава, Ірина Дубцова, В'ячеслав Малежик, Сергій Крилов та інші. Ведучі - співачка Наташа Корольова та зірка російського MTV Тетяна Романенко (відома під псевдонімом Тутта Ларсен).

 

Суть програми полягає в протистоянні двох авторських груп. Перша група складається з метрів, визнаних композиторів, друга - з початківців і молодих авторів пісень.

 

 

Учасники виконують музичні завдання ведучих проекту і представляють свої твори на суд експертної групи, до якої входять музичні критики, керівники найбільших телекомпаній, радіостанцій та музичних фестивалів, а також видатні діячі шоу-бізнесу. Серед яких - композитор Олександр Шульгін, музичний продюсер міжнародного фестивалю «Нова хвиля» Євген Орлов, композитор і теоретик музики Володимир Дашкевич, генеральний продюсер музичного каналу A-One Олександр Толмацький та інші.

 

Експерти оцінюють твори команд-учасників шляхом відкритого голосування. За підсумками кожної програми визначається команда-переможець. Команда, яка програла,  за умовами конкурсу втрачає одного зі своїх гравців. Вибір учасника, що залишає проект, лягає на плечі членів його команди. З кожним випуском програми кількість учасників скорочується до тих пір, поки в одній з команд капітан не залишається один. Тоді він повинен вистояти у фінальному вирішальному поєдинку. Інтереси композиторів-учасників проекту також представляють зірки естради.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7735
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду