«Битва композиторів» взяла частку нижчу за середню

6 Серпня 2012
7276
6 Серпня 2012
15:37

«Битва композиторів» взяла частку нижчу за середню

7276
Прем’єра вийшла у вечірньому пост-праймі
«Битва композиторів» взяла частку нижчу за середню

У суботу, 4 серпня, прем'єра музичного шоу «Битва композиторів» на «Інтері» взяла рейтинг 1,9%, частку 9,95% за комерційною аудиторією каналу (люди віком старше 18 років у містах з населенням понад 50 тис. осіб).

 

За вибіркою «Вся Україна» показники програми вищі - рейтинг 2,05%, частка 10,61%. «Битва композиторів» вийшла у слоті 22.48-00.16.

 

Показники трансляції виявились нижчими за середні показники «Інтера». Адже минулого тижня (30 липня - 5 серпня) канал мав частку 14,63% за «50 тис.+» та 17,55% за «Всією Україною».

 

Нагадаємо, виробництво програми здійснювала російська компанія «Картель-продакшн» на замовлення телеканалу «Інтер». Шоу знімали в Москві влітку 2011 року. Суть програми полягає у протистоянні двох авторських груп. Перша група складається з метрів, визнаних композиторів, друга - з початківців і молодих авторів пісень. Серед учасників - Любаша, Іраклі Пірцхалава, Ірина Дубцова, В'ячеслав Малежик, Сергій Крилов та інші. Ведучі - співачка Наташа Корольова та зірка російського MTV Тетяна Романенко (відома під псевдонімом Тутта Ларсен).

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+, вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+». У матеріалі використані дані overnight. Трансляція вийшла у слоті22.48-00.16. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7276
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду