detector.media
25.07.2012 12:57
На «Інтері» стартує шоу «Битва композиторів»
На «Інтері» стартує шоу «Битва композиторів»
Виробництва російської компанії «Картель-продакшн»

4 серпня, у суботу, на телеканалі «Інтер» стартує музичне шоу «Битва композиторів». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Шоу виходитиме по суботах о 22:40.

 

Виробництво програми здійснювала російська компанія «Картель-продакшн» на замовлення телеканалу «Інтер», уточнили «Детектор медіа» на каналі. Шоу знімали в Москві влітку 2011 року.

 

Завдання проекту - познайомити глядача з композиторами та авторами текстів популярних пісень і гучних хітів. Це знайомство буде проходити в ігровій формі, де між собою змагатимуться визнані метри і молоді композитори. Серед учасників - Любаша, Іраклі Пірцхалава, Ірина Дубцова, В'ячеслав Малежик, Сергій Крилов та інші. Ведучі - співачка Наташа Корольова та зірка російського MTV Тетяна Романенко (відома під псевдонімом Тутта Ларсен).

 

Суть програми полягає в протистоянні двох авторських груп. Перша група складається з метрів, визнаних композиторів, друга - з початківців і молодих авторів пісень.

 

 

Учасники виконують музичні завдання ведучих проекту і представляють свої твори на суд експертної групи, до якої входять музичні критики, керівники найбільших телекомпаній, радіостанцій та музичних фестивалів, а також видатні діячі шоу-бізнесу. Серед яких - композитор Олександр Шульгін, музичний продюсер міжнародного фестивалю «Нова хвиля» Євген Орлов, композитор і теоретик музики Володимир Дашкевич, генеральний продюсер музичного каналу A-One Олександр Толмацький та інші.

 

Експерти оцінюють твори команд-учасників шляхом відкритого голосування. За підсумками кожної програми визначається команда-переможець. Команда, яка програла,  за умовами конкурсу втрачає одного зі своїх гравців. Вибір учасника, що залишає проект, лягає на плечі членів його команди. З кожним випуском програми кількість учасників скорочується до тих пір, поки в одній з команд капітан не залишається один. Тоді він повинен вистояти у фінальному вирішальному поєдинку. Інтереси композиторів-учасників проекту також представляють зірки естради.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надані прес-службою каналу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY