«Світлі голови. Літні ігри» стартують 15 червня

11 Червня 2012
5262
11 Червня 2012
19:54

«Світлі голови. Літні ігри» стартують 15 червня

5262
«Світлі голови. Літні ігри» стартують 15 червня

Літній сезон ігрового шоу «Світлі голови» - «Літні ігри» - стартує на Новому каналі 15 червня, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Світлі голови. Літні ігри» виходитимуть щоп'ятниці о 21:00.

 

У програмі, яку веде Дмитро Коляденко буде новація: тепер глядачі теж зможуть стати учасником проекту. У кожному випуску «Світлих голів» спеціальне запитання глядачам ставитиме ведуча програми «Ревізор» Ольга Фреймут. Відповіді можна буде залишати на сайті проекту svitli.novy.tv під час програми і ще годину по завершенню. Наступного дня, у суботу, о 18:00 на сайті буде оголошуватися ім'я переможця, який отримуватиме вечерю на двох у найкращому ресторані рідного міста, порекомендованому Ольгою Фреймут.

 

За форматом «Світлих голів», учасницями проекту є сорок світловолосих дівчат, які, розбившись на команди, за ігровим столом відповідають на каверзні питання ведучого. Згідно з правилами, гра кожної команди оцінюється в балах. Ті, у кого сумарна оцінка вища, грають у фіналі.

 

Перший сезон «Світлих голів» Новий канал запустив улітку 2010 року, ведучим був Андрій Доманський. Другий сезон стартував на початку січня 2012 року. Його ведучим став Дмитро Коляденко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5262
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду