Костянтин Усов здобув премію імені Олександра Кривенка

11 Травня 2012
10125
11 Травня 2012
19:43

Костянтин Усов здобув премію імені Олександра Кривенка

10125
Нагороду вручать, коли лауреат повернеться в Україну
Костянтин Усов здобув премію імені Олександра Кривенка

Цьогорічним лауреатом премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» став 23-річний журналіст телеканалу ТВі Костянтин Усов. Про це було оголошено 11 травня під час щорічної лекції Свободи в Українському католицькому університеті.

 

Костянтин не зміг з'явитись на церемонію нагородження, адже перебуває поза Україною. Тому журі вирішило провести лекцію Свободи, а також оголосити переможця традиційно перед днем народженням Олександра Кривенка, а нагородження провести після повернення Костянтина Усова в Україну.

 

Лекцію Свободи на черговому врученні читав лауреат першого «Поступу в журналістиці» (2004), заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» і ведучий каналу ТВі Сергій Рахманін.

 

Нагадаємо, премія «За поступ у журналістиці» вручається щороку представникам ЗМІ, які зробили вагомий вклад у розвиток українських мас-медіа. Церемонія відбувається на уродини Олександра Кривенка і супроводжується лекцією Свободи.

 

Премія вручається з 2004 року, і її лауреатами за цей час стали Сергій Рахманін, Володимир Ар'єв, Наталія Дмитрук, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марчін Войцеховський, Олена Притула, Мустафа Найєм та Юлія Мостова. В числі лекторів побували Адам Міхнік, Богуміла Бердиховська, Савік Шустер, о. д-р Борис Гудзяк, Юрій Андрухович, Антон Олійник та Всеволод Речицький.

 

Любомира Ремажевська, магістерська програма з журналістики УКУ

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10125
Читайте також
09.04.2012 17:00
Аркадій Сидорук
для «Детектор медіа»
19 727
05.04.2012 16:03
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
40 150
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Пост ДАІ
4337 дн. тому
Дивно, чому не дали премію Розинській?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду