detector.media
11.05.2012 19:43
Костянтин Усов здобув премію імені Олександра Кривенка
Костянтин Усов здобув премію імені Олександра Кривенка
Нагороду вручать, коли лауреат повернеться в Україну

Цьогорічним лауреатом премії імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» став 23-річний журналіст телеканалу ТВі Костянтин Усов. Про це було оголошено 11 травня під час щорічної лекції Свободи в Українському католицькому університеті.

 

Костянтин не зміг з'явитись на церемонію нагородження, адже перебуває поза Україною. Тому журі вирішило провести лекцію Свободи, а також оголосити переможця традиційно перед днем народженням Олександра Кривенка, а нагородження провести після повернення Костянтина Усова в Україну.

 

Лекцію Свободи на черговому врученні читав лауреат першого «Поступу в журналістиці» (2004), заступник головного редактора газети «Дзеркало тижня» і ведучий каналу ТВі Сергій Рахманін.

 

Нагадаємо, премія «За поступ у журналістиці» вручається щороку представникам ЗМІ, які зробили вагомий вклад у розвиток українських мас-медіа. Церемонія відбувається на уродини Олександра Кривенка і супроводжується лекцією Свободи.

 

Премія вручається з 2004 року, і її лауреатами за цей час стали Сергій Рахманін, Володимир Ар'єв, Наталія Дмитрук, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марчін Войцеховський, Олена Притула, Мустафа Найєм та Юлія Мостова. В числі лекторів побували Адам Міхнік, Богуміла Бердиховська, Савік Шустер, о. д-р Борис Гудзяк, Юрій Андрухович, Антон Олійник та Всеволод Речицький.

 

Любомира Ремажевська, магістерська програма з журналістики УКУ

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY