СТБ шукає заміну Анфісі Чеховій на «МастерШефа–2»

7 Травня 2012
10760
7 Травня 2012
18:04

СТБ шукає заміну Анфісі Чеховій на «МастерШефа–2»

10760
Запрошують ресторатора, шеф-кухаря, ресторанного критика або гурмана
СТБ шукає заміну Анфісі Чеховій на «МастерШефа–2»

Телеканал СТБ шукає жінку-суддю для свого кулінарного шоу «МастерШеф-2». Про це повідомляється на сайті каналу.

 

Як уточнили «Детектор медіа» в прес-службі, новий суддя має замінити Анфісу Чехову у другому сезоні. Анфіса Чехова не зможе взяти участь у зйомках «МастерШефа» у зв'язку з вагітністю.

 

«Якщо Ви ресторатор, шеф-кухар, ресторанний критик, гурман, фуд-блогер, фуд-стиліст зі своїм почерком і поглядами на кулінарію, телефонуйте +38 (050) 417-12-72. Можливо, ми шукаємо саме вас!», - йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, перший сезон «МастерШефа» виходив з 31 серпня по 21 грудня 2011 року. Проект створений за форматом MasterChef британського продакшну Shine.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10760
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду