«Зважені та щасливі–2» вестиме Олеся Жураковська

3 Травня 2012
16306
3 Травня 2012
17:30

«Зважені та щасливі–2» вестиме Олеся Жураковська

16306
Вона замінить Любаву Грешнову
«Зважені та щасливі–2» вестиме Олеся Жураковська

Ведучою другого сезону реаліті-шоу «Зважені та щасливі» на СТБ стала актриса Олеся Жураковська. Про це повідомляє прес-служба СТБ.

 

«Олеся Жураковська підкорила нас неймовірною харизмою, досвідом і талантом. Ми впевнені, що вона зможе додати нових фарб нашому шоу, - вважає Олексій Гладушевський, керівник творчого об'єднання, відповідального за запуск проекту. - Цікаво, що це єдиний в світовому форматі приклад, коли ведуча буде скидати вагу паралельно з учасниками».

 

3 травня стартували зйомки другого сезону проекту «Зважені та щасливі». Вихід шоу в ефірі СТБ запланований на осінь 2012 року.

 

Тренерами шоу, як і раніше, залишилися Аніта Луценко й Ігор Обухівський.

 

Проект «Зважені та щасливі» знімається за форматом Biggest Loser британської компанії Reveille. У ньому учасники, що пройшли кастинг, втрачають вагу, виконуючи виснажливі фізичні вправи під наглядом теренерів. Переможцем першого сезону «Зважених та щасливих» став хокеїст Микола Ворошнов, який отримав винагороду 250 тис. грн.

 

Ведучою першого сезону програми була актриса Любава Грешнова. Як писала ТК, раніше на роль ведучої трактувалася учасниця реаліті «Холостяк» Яна Соломко.

 

Довідка:

 

Олеся Жураковська закінчила Російську академію театрального мистецтва. Після закінчення два роки працювала в Театрі ім. Єрмолової. З 2001 року - актриса Київського театру драми і комедії на лівому березі Дніпра.

 

Знімалася у фільмах і серіалах «Свати-4», «Свати-5», «За все тобі дякую», «За двома зайцями», «Я тебе ніколи не забуду», «Дідусь моєї мрії», «День народження Буржуя», «Розлучення і дівоче прізвище», «Доярка з Хацапетівки. Виклик долі» та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16306
Читайте також
05.09.2011 13:00
Інна Долженкова
для «Детектор медіа»
27 779
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду