Biggest Loser на СТБ називатиметься «Зважені та щасливі»

18 Жовтня 2010
24138
18 Жовтня 2010
15:14

Biggest Loser на СТБ називатиметься «Зважені та щасливі»

24138
Biggest Loser на СТБ називатиметься «Зважені та щасливі»

Українська адаптація формату Biggest Loser на СТБ називатиметься «Зважені та щасливі». Про це повідомили під час презентації нового сезону каналів StarLightMedia для рекламодавців та рекламних агентств.

 

Biggest Loser - проект британської компанії Reveille, в якому учасники втрачають вагу на очах у глядачів -  канал придбав навесні 2010 року.

 

За словами генерального директора СТБ Володимира Бородянського, шоу має вийти на каналі  взимку. За форматом, 5 учасників з надлишковою вагою без будь-яких хірургічних втручань протягом восьми місяців повинні кардинально змінити свою зовнішність завдяки заняттям спортом та раціональному харчуванню. Учасники боротимуться за грошову винагороду. Усіх конкурсантів розділять на дві команди, з якими займатимуться окремі тренери. Зазначимо, що тренер, який досягне кращого результату також наприкінці проекту отримає грошовий приз.

 

Нагадаємо, формат Biggest Loser минулого року купував канал «Інтер». Однак, за словами пана Бородянського, термін володіння правами в цього каналу закінчився.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24138
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
зяк
4942 дн. тому
"5 учасників із надлишковою вагою" - Бородянський, Мустафін, Назаров, Городничий і ... Ага, одне місце таки вакантне. Кутєпова хай беруть, йому зараз не завадить 20 кг скинути!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду