У «Зважених та щасливих» переміг Микола Ворошнов

29 Грудня 2011
23484
29 Грудня 2011
00:15

У «Зважених та щасливих» переміг Микола Ворошнов

23484
У «Зважених та щасливих» переміг Микола Ворошнов

Переможцем першого сезону проекту «Зважені та щасливі» каналу СТБ 29 грудня став хокеїст Микола Ворошнов. За час перебування у реаліті-шоу він скинув понад 48% початкової ваги. Як переможець він отримав винагороду 250 тис. грн.

 

Євгенія Старикова за своїми результатами посіла друге місце, Олександр Попович - третє.

 

Учасниця Юлія Кувшинова (також фіналістка першого сезону «Україна має талант») скинула найбільше серед тих, хто не потрапив до трійки фіналістів і продовжив худнути самостійно. Вона втратила понад 50% ваги. За що отримала приз 100 тис. грн.

 

Проект «Зважені та щасливі» знімається за форматом Biggest Loser британської компанії Reveille. У ньому учасники, що пройшли кастинг, втрачають вагу, виконуючи виснажливі фізичні вправи під наглядом тренерів.

 

В ефірі СТБ проект стартував 1 вересня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23484
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду