Гість Шустера – Тігіпко, Кисельова – Кузьмін

6 Квітня 2012
5240
6 Квітня 2012
15:23

Гість Шустера – Тігіпко, Кисельова – Кузьмін

5240
Гість Шустера – Тігіпко, Кисельова – Кузьмін

6 квітня в ефірі Першого національного у ток-шоу «Шустер live» обговорюватимуть тему  «Час ділитися?». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Гостями програми стануть: Сергій Тігіпко, віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики; Сергій Соболєв, народний депутат, «БЮТ-Батьківщина»; Олег Тягнибок, лідер ВО «Свобода»; В'ячеслав Кириленко, лідер партії «За Україну!»; Олег Зарубінський, народний депутат, Блок Литвина; Олександр Третьяков, народний депутат, НУ-НС; Дмитро Співак, «Україно  - вперед!»; Анна Дерев'янко, виконавчий директор Європейської бізнес-асоціації; Олександр Стоян, народний депутат, Партія регіонів; Олексій Плотніков, народний депутат, Партія регіонів; Микола Катеринчук, народний депутат, НУ-НС, лідер Європейської партії України; Світлана Фабрикант, депутат Одеської міської ради.

 

Ток-шоу виходить о 21.25.

 

У свою чергу, у «Великій політиці з Євгеном Кисельовим» говоритимуть на теми:

 

- Пастка для Тимошенко. Влада веде переговори з Німеччиною про лікування екс-прем'єра в клініці «Шаріте» і одночасно відновлює кримінальну справу про вбивство Євгена Щербаня. Чи може це бути випадковим збігом? Або таким чином Тимошенко підштовхують до виїзду з країни? Про це - розмова з першим заступником генерального прокурора Ренатом Кузьміним.

 

- Спроба номер два. Чому кандидат в омбудсмени Валерія Лутковська погодилася балотуватися ще раз? І як вона зможе залишатися поза політикою, будучи кандидатом від провладних депутатів? Валерія Лутковська - гість блоку.

 

- Битва літераторів. Кого - україномовних або російськомовних письменників вУкраїні - більше видають і більше читають? Хто має більше шансів стати українським класиком? Чи може бути в одній країні дві національні літератури? І взагалі чи вважаються російськомовні автори повноправними українськими письменниками?

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5240
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
укр
4425 дн. тому
Згідно Коституції : Президент України склав таку присягу: "Я, В.Янукович, волею народу обраний Президентом України, заступаючи на цей високий пост, урочисто присягаю на вірність Україні. Зобов'язуюсь усіма своїми справами боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут Українського народу, обстоювати права і свободи громадян, додержуватися Конституції України і законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників, підносити авторитет України у світі". Чи відповідає це дійсності ???
Малина
4425 дн. тому
Как это - где Королевская? А Дмитро Спивак из Одессы от ее новоорганизованной партии чем вам не подходит? Еще тот прохиндяй из Одессы:))))
нипоняла
4425 дн. тому
А где Королевская? Деньги что ли закончились?
Noser
4425 дн. тому
Кузьміна можна вже брати в штат до Великої політики. Невже Кисельов знову хоче його бачити?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду