У Шустера – про правосуддя, у Кисельова – про Партію регіонів і Столипіна

13 Квітня 2012
5959
13 Квітня 2012
13:46

У Шустера – про правосуддя, у Кисельова – про Партію регіонів і Столипіна

5959
На заклик депутатів-опозиціонерів дотриматися балансу і запросити Власенка Кисельов не відреагував
У Шустера – про правосуддя, у Кисельова – про Партію регіонів і Столипіна

13 квітня темою ток-шоу «Шустер live» в ефірі Першого національного буде «Правосуддя в законі?». Про це йдеться на сайті «Савік Шустер студії».

 

Гостями програми стануть керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов, народний депутат (НУ-НС) Роман Зварич, народний депутат (НУ-НС), лідер Європейської партії України Микола Катеринчук, народний депутат (позафракційний) Валерій Писаренко, народний депутат (позафракційний) Святослав Олійник, народний депутат (НУ-НС), лідер Партії захисників Вітчизни Юрій Кармазін, народний депутат (Партія регіонів) Володимир Олійник, кандидат юридичних наук, старший науковий співробітник Інституту держави і права імені В. Корецького НАНУ, захисник Юлії Тимошенко Микола Сірий, координатор Вінницької правозахисної групи Дмитро Гройсман.

 

«Шустер live» розпочнеться о 21:25.

 

Тим часом у програмі «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтер», як повідомляє прес-служба, обговорять кілька тем:

- Чи все робить нинішня Верховна Рада для народу? Що зміниться після парламентських виборів - 2012? І як Партія регіонів сподівається випередити опозиціонерів у великій битві за депутатські мандати? Свої відповіді надасть голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов.

- Еліта чи самозванці? Хто є справжньою елітою в сьогоднішній Україні і чи можна зростити таку за указом президента?

- день народження Столипіна. Що заслужив убитий у Києві царський прем'єр в сьогоднішній Україні - пам'ятник чи забуття?

 

«Велика політика» розпочнеться о 22:30.

 

Нагадаємо, опозиційні члени парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації (представники «БЮТ-Батьківщини» і НУ-НС) закликали Євгена Кисельова дотриматися в програмі балансу та запросити на цей ефір захисника Юлії Тимошенко Сергія Власенка, оскільки гостем минулої програми був генпрокурор Ренат Кузьмін, який звинуватив Юлію Тимошенко у скоєних правопорушеннях.

 

Пан Кисельов на цей заклик поки не відповів.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5959
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду