Созановський, Квіт, Стулік та інші увійшли до наглядової ради НАМ

2 Березня 2012
3581
2 Березня 2012
16:37

Созановський, Квіт, Стулік та інші увійшли до наглядової ради НАМ

3581
Созановський, Квіт, Стулік та інші увійшли до наглядової ради НАМ

29 лютого відбулося перше засідання наглядової ради Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ). Про це повідомляє прес-служба НАМ.

 

Рада створена як дорадчий орган правління задля громадського контролю за діяльністю асоціації в галузі медіарозвитку та забезпечення прав українців на свободу слова й доступ до інформації.

 

До складу наглядової ради увійшли: Сергій Квіт, ректор Києво-Могилянської академії; Богдан Болховецький, генеральний директор Сommunicorp Ukraina; Андрій Куліков, експерт з засобів масової інформації, журналіст, ведучий програми «Свобода слова на ICTV»; Давід Стулік, речник представництва ЄС в Україні; Михайло Мінаков, президент фонду якісної політики; Сергій Созановський, власник продакшн-компанії Film.ua; Віктор Шлинчак, засновник glavcom.ua; Максим Саваневський, засновник watcher.com.ua; Михайло Вейсберг, бізнес-тренер.

 

Згідно з положенням, наглядова рада не лише скеровуватиме діяльність НАМ у сфері забезпечення прав українців на свободу слова та доступу до інформації, але й контролюватиме відповідність стратегії організації та інтересам суспільства. За словами почесного голови НАМ Тетяни Лебедєвої, асоціації важливо знати думку поважних, компетентних людей про те, що вона робить і в якому напрямку рухається.

 

Зібрання дорадчого органу проводитиметься раз на півроку. Під час зібрань передбачається обговорення звітів дирекції НАМ. Наступне засідання ради заплановане восени.

 

Нагадаємо, НАМ, яка заснована в травні 2000 року, об'єднує понад 100 телерадіомовників.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3581
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду