detector.media
02.03.2012 16:37
Созановський, Квіт, Стулік та інші увійшли до наглядової ради НАМ

29 лютого відбулося перше засідання наглядової ради Незалежної асоціації телерадіомовників (НАМ). Про це повідомляє прес-служба НАМ.

 

Рада створена як дорадчий орган правління задля громадського контролю за діяльністю асоціації в галузі медіарозвитку та забезпечення прав українців на свободу слова й доступ до інформації.

 

До складу наглядової ради увійшли: Сергій Квіт, ректор Києво-Могилянської академії; Богдан Болховецький, генеральний директор Сommunicorp Ukraina; Андрій Куліков, експерт з засобів масової інформації, журналіст, ведучий програми «Свобода слова на ICTV»; Давід Стулік, речник представництва ЄС в Україні; Михайло Мінаков, президент фонду якісної політики; Сергій Созановський, власник продакшн-компанії Film.ua; Віктор Шлинчак, засновник glavcom.ua; Максим Саваневський, засновник watcher.com.ua; Михайло Вейсберг, бізнес-тренер.

 

Згідно з положенням, наглядова рада не лише скеровуватиме діяльність НАМ у сфері забезпечення прав українців на свободу слова та доступу до інформації, але й контролюватиме відповідність стратегії організації та інтересам суспільства. За словами почесного голови НАМ Тетяни Лебедєвої, асоціації важливо знати думку поважних, компетентних людей про те, що вона робить і в якому напрямку рухається.

 

Зібрання дорадчого органу проводитиметься раз на півроку. Під час зібрань передбачається обговорення звітів дирекції НАМ. Наступне засідання ради заплановане восени.

 

Нагадаємо, НАМ, яка заснована в травні 2000 року, об'єднує понад 100 телерадіомовників.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY