Рестарт 5-го каналу переноситься на 27 лютого

7 Лютого 2012
9369
7 Лютого 2012
16:38

Рестарт 5-го каналу переноситься на 27 лютого

9369
Через технічні проблеми
Рестарт 5-го каналу переноситься на 27 лютого

Сезонний рестарт 5-го каналу відбудеться 27 лютого замість 13-го. Про це «Детектор медіа» повідомив генеральний продюсер каналу Юрій Стець. «На жаль, ми технічно не встигаємо зробити до 13 лютого все, що планували», - сказав він.

 

Нагадаємо, раніше прес-служба телеканалу повідомляла, що сезонний рестарт відбудеться 13 лютого.

 

«Всі заплановані зміни відбудуться з 27 лютого. Тобто будуть запущені всі нові проекти, і "Ранок на П'ятому"(який мають закрити. - ТК) також працюватиме до 27 лютого», - повідомив Юрій Стець.

 

Як писала «Детектор медіа», основні зміни відбудуться у вечірньому праймі: з 13 лютого програмування сітки буде вибудуване за принципом горизонтальних лінійок. По буднях з 19:30 до 22:00 головною інформаційною програмою стане павільйонне суспільно-політичне ток-шоу, ведучими якого будуть Роман Чайка, Святослав Цеголко та Сергій Дорофеєв. Над новим проектом працюватимуть редакторсько-журналістські колективи проектів «Час» та «Час:Важливо».

 

Щосуботи праймову лінійку продовжить програма «Портрети із Сергієм Дорофеєвим» (раніше програма виходила по вівторках), замикатиме тиждень у неділю ток-шоу «Республіка з Анною Безулик» (раніше виходило по четвергах).

 

В ефірі з´являться нові програми власного виробництва: «Кабінет з Ларисою Губіною», «Час:кіно» Яніни Соколової,  «Політична кухня», «Ранок з зіркою».

 

Оновлюються також «Інвест-час», «Огляд преси» та «Вікно в Європу».

 

Крім того, оновиться дизайн каналу.

 

Водночас програму «Ранок на П'ятому» закриють.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9369
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
естет
4432 дн. тому
хоча б вони прибрали другий iнформацiйний рядок внизу екрана... неможливо на нього дивитися...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду