Продакшн Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції

6 Лютого 2012
9410
6 Лютого 2012
12:37

Продакшн Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції

9410
Продакшн Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції

Продашкн-компанія Patchwork Cinemotion Group Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції щодо серіалів, прокатного кіно та телефільмів. Про це пан Дзікі розказав «Детектор медіа».

 

За його словами, Patchwork Cinemotion Group - міжнародна компанія, створена ним у партнерстві з кількома людьми, які раніше не мали стосунку до медіа. Вальдемар Дзікі виступає в компанії продюсером. Деталі організаційної структури він планує розказати згодом.

 

Минулого року екс-генеральний директор телеканалу «Україна» і ТОВ «Медіа Група Україна» Вальдемар Дзікі розпочав майстер-клас для групи фахівців для подальшого створення власного продакшну.

 

Учасники майстер-класу вже завершили навчання і тепер готують професійні пропозиції. Цей процес триватиме впродовж трьох-чотирьох місяців. І вже у квітні-травні вони пропонуватимуть їх каналам та дистрибуторам.

 

«Потім ми сформуємо пакет для інвесторів і вирішуватимемо, як його продавати. Це будуть проекти прокатного кіно і для телебачення (серіали, телемуві). Серіали, які ми зніматимемо, не будуть теленовелами. Це будуть 12-24-серійні фільми, і вони будуть ближчими до кіно, ніж до "мила". Це короткі серіали. І також ми робитимемо спецпрезентації телемувіків по 90 хвилин, які зазвичай показують у п'ятницю-суботу або у суботу-неділю», - сказав пан Дзікі. Щодо прокатного кіно, за його словами, планується запускати один-два проекти на рік.

 

Також Вальдемар Дзікі хотів би виробляти дитячі кінофільми: «Я раніше це робив, і мені це приємно та цікаво». Однак поки що це не є першочерговим завданням, оскільки наразі в роботі перебувають сценарії проектів для дорослих.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9410
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду