detector.media
06.02.2012 12:37
Продакшн Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції
Продакшн Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції

Продашкн-компанія Patchwork Cinemotion Group Вальдемара Дзікі готує сценарні пропозиції щодо серіалів, прокатного кіно та телефільмів. Про це пан Дзікі розказав «Детектор медіа».

 

За його словами, Patchwork Cinemotion Group - міжнародна компанія, створена ним у партнерстві з кількома людьми, які раніше не мали стосунку до медіа. Вальдемар Дзікі виступає в компанії продюсером. Деталі організаційної структури він планує розказати згодом.

 

Минулого року екс-генеральний директор телеканалу «Україна» і ТОВ «Медіа Група Україна» Вальдемар Дзікі розпочав майстер-клас для групи фахівців для подальшого створення власного продакшну.

 

Учасники майстер-класу вже завершили навчання і тепер готують професійні пропозиції. Цей процес триватиме впродовж трьох-чотирьох місяців. І вже у квітні-травні вони пропонуватимуть їх каналам та дистрибуторам.

 

«Потім ми сформуємо пакет для інвесторів і вирішуватимемо, як його продавати. Це будуть проекти прокатного кіно і для телебачення (серіали, телемуві). Серіали, які ми зніматимемо, не будуть теленовелами. Це будуть 12-24-серійні фільми, і вони будуть ближчими до кіно, ніж до "мила". Це короткі серіали. І також ми робитимемо спецпрезентації телемувіків по 90 хвилин, які зазвичай показують у п'ятницю-суботу або у суботу-неділю», - сказав пан Дзікі. Щодо прокатного кіно, за його словами, планується запускати один-два проекти на рік.

 

Також Вальдемар Дзікі хотів би виробляти дитячі кінофільми: «Я раніше це робив, і мені це приємно та цікаво». Однак поки що це не є першочерговим завданням, оскільки наразі в роботі перебувають сценарії проектів для дорослих.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Руслана Новосьола

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY