Закрився донецький магазин, у якому побили журналістів

25 Січня 2012
8513
25 Січня 2012
14:55

Закрився донецький магазин, у якому побили журналістів

8513
Закрився донецький магазин, у якому побили журналістів

25 січня супермаркет «Сокіл», в якому 23 січня охоронці побили журналістів, не працює. Про це сайту «Новости Донбасса» повідомив один з постраждалих. На вхідних дверях магазину висить оголошення «Магазин не працює».

 

Біля входу до магазину двоє осіб, які представилися активістами інформаційного проекту «Україна без холопів», роздавали листівки, на яких написано: «Ласкаво просимо до супермаркету „Сокіл", але за збереження ваших зубів адміністрація відповідальності не несе. Ласкаво просимо до магазину-вбивці».

 

Як писала «Детектор медіа», 23 січня в донецькому супермаркеті «Сокіл» охоронці побили журналістів за спробу зняти фото і відео простроченої продукції. Постраждали кореспондент «Українського тижня» Богдан Буткевич і фотографа цього видання Андрій Ломакін, а також журналіст Павло Колесник і громадський діяч Станіслав Федорчук.

 

За фактом конфлікту між журналістами та працівниками донецького супермаркету міліція проводить перевірку.

 

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко не виключав закриття супермаркету, де побили журналістів, якщо там будуть знайдені порушення.

 

 

«Детектор медіа»

Фото з сайту «Новости Донбасса»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8513
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду