«Баладу про Бомбера» номінували на Visual Effects Society

11 Січня 2012
5683
11 Січня 2012
14:21

«Баладу про Бомбера» номінували на Visual Effects Society

5683
«Баладу про Бомбера» номінували на Visual Effects Society

У шорт-лист 10-го щорічного нагородження VES (10th Annual VES Awards) номіновано фільм компанії Film.ua «Балада про Бомбера». Про це стало відомо 7 січня 2012 під час проведення  церемонії відбору номінантів, зазначається на сайті Film.ua.

 

Батальні сцени з міні-серіалу «Балада про Бомбера» номіновані в категорії «Видатні візуальні ефекти в телевізійних серіалах» (Outstanding Visual Effects in a Broadcast Series). Спецефекти до цього фільму створювала компанія Postmodern, що входить до Film.ua. Group.



Суперниками «Балади про Бомбера» стали серіали Falling Skies («Падаючі небеса»; США, Канада; 2011), Fringe («За межею»; США; 2008-2011), Planet Dinosaur («Планета Динозаврів»; Великобританія; 2011), Terra Nova («Терра Нова»; США; 2011).



Голосування та он-лайн перегляд номінантів пройде з 20 по 31 січня 2012 року, а церемонія вручення 7 лютого.



16 листопада членами організації The Visual Effects Society стали українські фахівці з візуальних спецефектів - Єгор Олесов (CEO компанії Postmodern) та Євген Санніков (директор компанії Signal Red).



Нагадаємо, сюжет фільму «Балада про Бомбера» розгортається під час Другої світової війни.

 

 The Visual Effects Society (VES, Спільнота фахівців з візуальних ефектів) - міжнародна організація, що об'єднує професіоналів у сфері виробництва всіх видів візуальних ефектів у всіх галузях індустрії розваг: від кіно і телебачення до реклами і музичних кліпів. Штаб-квартира The Visual Effects Society знаходиться в Лос-Анджелесі. Членами VES є понад 2 300 професіоналів з ​​26 країн світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду