detector.media
23.12.2011 20:07
СТБ готує на весну «Детектор брехні»

Навесні 2012 року телеканал СТБ покаже соціально-психологічне шоу «Детектор брехні». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У проекті учасники відповідатимуть на відверті питання про себе. Робитимуть вони це на детекторі брехні (поліграфі) у присутності рідних і близьких. За кожен блок правдивих відповідей можна буде отримати від 2500 до 250000 грн.

 

Учасників шоу відберуть під час відкритого кастингу. Уже зараз усі бажаючі можуть заповнити анкету на сайті СТБ.

 

Як уточнили «Детектор медіа» у прес-службі каналу, програма вироблятиметься за  форматом The Moment of Truth британської компанії Shine TV.

 

Ведучий ще не визначений, його відберуть на відкритому кастингу.

 

Нагадаємо, кілька років тому на Новому каналі виходив проект «Тільки правда?», учасники якого також відповідали на запитання на детекторі брехні. Переможці отримували грошову винагороду.

 

Як зауважують у прес-службі СТБ, на відміну від «Тільки правди?», у «Детекторі брехні» участь братимуть не зірки, а звичайні люди з цікавими відвертими життєвими історіями.

 

«Мы ищем людей, которые могут рассказать реальную историю из жизни, связанную  с особо драматическими о обстоятельствами, которые для большинства близких являются тайной, а для общества, как правило, табу. Нам нужна история, в которой героя с одной стороны можно осудить, а с другой - сопереживать ему», - каже керівник проекту Анастасія Колендо-Смирнова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY