Новий канал на осінь зніматиме драмеді та «Я співаю»

24 Листопада 2011
18448
24 Листопада 2011
10:31

Новий канал на осінь зніматиме драмеді та «Я співаю»

18448
Новий канал на осінь зніматиме драмеді та «Я співаю»

Дитяче співоче шоу «Я співаю» та серіал у жанрі драмеді власного виробництва Новий канал готуватиме на наступний осінній сезон. Про це повідомила генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко 23 листопада під час презентації каналів Starlightmedia рекламодавцям.

 

«Я співаю» - талант-шоу за італійським форматом Io Canto, який Новий придбав на телеринку в Каннах. Нещодавно знімальна група каналу повернулася з Мілана, де спостерігала за створенням оригінальної версії. У цьому проекті діти віком 5-16 років виконують відомі поп-хіти. У дуеті з дітьми співатимуть українські та зарубіжні зірки. Переможця обиратимуть глядачі через голосування.

 

Драмеді канал має намір виробляти спільно зі стороннім продакшином, однак з яким саме - наразі не відомо.

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що Новий канал веде переговори з компанією Pro.tv щодо двох проектів у жанрі драмеді. Однак генеральний директор Pro.tv Віктор Приходько сказав, що поки що з каналом не домовився.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18448
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду