Новий канал впроваджує чотирисезоння

24 Листопада 2011
6847
24 Листопада 2011
08:46

Новий канал впроваджує чотирисезоння

6847
Новий канал впроваджує чотирисезоння

Новий канал переглянув концепцію програмування і вирішив оновлювати програмну сітку не двічі на рік з перервами на міжсезоння, а чотири рази. Зима, весна, літо і осінь у 2012 році будуть повноцінними новими сезонами.  

 

Про це повідомила генеральний директор Нового каналу Ірина Лисенко 23 листопада під час презентації каналів Starlightmedia рекламодавцям.

 

За її словами, переглянута концепція має відповідати назві й духу каналу - Новий.

 

До такого кроку, зауважила пані Лисенко, канал спонукала непроста ситуація, у якій він опинився. Як писала «Детектор медіа», у Нового впали показники телеперегляду, пішли кілька ключових менеджерів і облич.  

 

Наразі у розробці каналу перебувають понад 10 нових проектів - як форматних, так і за власними ідеями.

 

Ірина Лисенко перелічила деякі нові зимові проекти, але, за її словами, це лише маленька частина того, що готується.

 

Презентація зимового сезону під час заходу супроводжувалася слоганом «Глобальне потепління на головному розважальному каналі країни».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6847
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
C
4541 дн. тому
угробили канал, а теперь хотят еще и бюджет слить - ну что же - все это старо как мир. Царенко в роли разрушителя а потом еще и отдадут Януковичам вдогонку за СТБ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду