«Вечірній квартал» звинуватили в розбещенні підлітків

9 Листопада 2011
13387
9 Листопада 2011
18:29

«Вечірній квартал» звинуватили в розбещенні підлітків

13387
«Вечірній квартал» звинуватили в розбещенні підлітків

На засіданні Громадської гуманітарної ради Києва гумористичне шоу «Вечірній квартал» (виробляє «Студія Квартал 95») звинуватили в розбещенні підлітків. Про це повідомляє інформаційне агентство УНІАН.

 

Начальник Головного управління освіти та науки КМДА Віра Горюнова та голова Ради національних громад України Ілля Левітас висловили невдоволення змістом випусків проекту.

 

Зокрема, пані Горюнова зазначила, що проекти «Кварталу 95», на її думку, можуть бути шкідливими для дітей: «Мабуть, настав час показати не словом, а ділом, прикладом, як ми можемо впроваджувати інтелігентність. І я маю сказати про те, про що говорять сьогодні громадяни Києва, що "95-й квартал" треба трошки зняти... Та пошлість, яка там звучить... Ми були виховані на класичній літературі, на тому, що добре, що погано. І ніхто не знає, як у душі дітей входять ці слова, як входять ці насмішки і грубощі, те, що було завжди соромом в українській літературі».

 

Її підтримав Ілля Левітас, який додав, що «95-й квартал» - це «посібник з розбещення дітей».

 

«Мені здається, що діти-школярі дивляться такі програми, і якщо, вибачайте, дівчина закінчила 10 класів і не стала повією... Бо вона отримала вже таку інформацію з боку...», - сказав він.

 

«Детектор медіа» звернулась по коментар у прес-службу «Студії Квартал-95», однак у продакшні ці звинувачення коментувати відмовилися.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13387
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Стас
4560 дн. тому
Я не понимаю, почему распространяется ерунда прозвучавшая из уст людей явно неадекватных
Правдоруб
4560 дн. тому
Нац.комиссия морали местного масштаба :) Клуб киевских маразматиков :-)))) Горюнова = Костицкий? :-)))))
boss
4561 дн. тому
Тьху на вас ! Прочитав : «Вечірній квартал» звинуватили в розбещенні політиків , потім придивився -підлітків! Слава богу , політики ще не розбещені!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду