Програма Савіка Шустера не зацікавила експертів «ТЕФІ-Співдружність»

21 Жовтня 2011
12184
21 Жовтня 2011
11:14

Програма Савіка Шустера не зацікавила експертів «ТЕФІ-Співдружність»

12184
Програма Савіка Шустера не зацікавила експертів «ТЕФІ-Співдружність»

20 жовтня під час круглого столу члени експертної ради обговорили телепроекти, які були показані під час фестивалю «ТЕФІ-Співдружність».

 

Як уже писала «Детектор медіа», у межах фестивалю не передбачено нагородження робіт призами та представлення їх у різних номінаціях. На фестивалі були показані програми переважно державних каналів Росії, України, Білорусії, Молдови, Азербайджану, Киргизії, Узбекистану, Таджикистану та Казахстану.

 

Серед українських програм на фестивалі були показані лише проекти Першого національного «Про що кіно?» виробництва «Савік Шустер студії» та «Фольк-music».

 

Член експертної ради фестивалю, генеральний продюсер ЗАТ «Совершенно Секретно - Телеком» Етері Левієва зазначила, що українська програма «показала себе ніяк».

 

«По-перше, там, де наш дорогий і шанований Савік Шустер.... Сам він нам подобається завжди, студія дуже красива, дуже дорога. Але я якось не побачила Савіка таким, як він є зазвичай. Адже він більш активна людина і мені здалося, що дискусія у студії була не дуже цікавою. Хоча, напевно, сам формат непоганий. А у от у киргизькому проекті, де також говорили про кіно, було цікавіше. Мені сподобалося», - сказала пані Левієва.

 

Про проект «Фольк music» експерти не згадали.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду