«Книга.UA» на Першому вийде в оновленому форматі та без ведучого

31 Серпня 2011
16534
31 Серпня 2011
13:49

«Книга.UA» на Першому вийде в оновленому форматі та без ведучого

16534
«Книга.UA» на Першому вийде в оновленому форматі та без ведучого

Починаючи з вересня,  «Книга.UA» на Першому національному змінить формат. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Проект виходитиме в ефір без ведучого Борислава Берези.  Натомість у карді частіше з`являтимуться журналісти програми  та відомі персони, які прдставлятимуть рубрики «Книга.UA». «Оновлена програма розповідатиме про книжки не як про речі, що надруковані і лежать у крамницях, а про людей, ідеї та життєві ситуації, які є першопричиною виникнення змісту книжок. В основі -  принцип електронного блогу, де абсолютно різні люди рекомендують зовсім різні книги. Зокрема, це письменники, журналісти, продавці книгарень», - коментує прес-служба Першого.

 

Серед нових рубрик - «Враження тижня»,  «Читають всі!»,  «Екранізації». Як очікує керівник «Книги.UA» Сергій Неретін, результати змін буде видно у грудні нинішнього року.

 

«Книга.UA» - програма про українську книгу та книговидання.  На перщому національному  виходить з 1 вересня 2007 року. Від початку ведучою та керівником проекту була  Марина Бондаренко. У кінці 2009-го «Книга.UA»  призупинила вихід призупинила роботу у зв'язку з виборчою кампанією. З 27 березня 2010 року «Книга.UA» виходить  у оновленому форматі з новим ведучим Бориславом Березою та керівником Сергієм Неретіним.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16534
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Ліда
4627 дн. тому
Нехай будь-який формат, головне без пики Бондаренко! Її було так "багато" на екрані, що і книги не проглядались. Можливо, пан Неретін і має рацію, спробуємо без ведучих...
авалон
4627 дн. тому
к этому могу добавить,что в Украине на челоека в год выпускается пол книжки,а в Польше 30 книг-НА ОДНОГО ЧЕЛОВЕКА!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду