Олександр Асаулюк став генпродюсером «2+2»

12 Липня 2011
14486
12 Липня 2011
12:00

Олександр Асаулюк став генпродюсером «2+2»

14486
Олександр Асаулюк став генпродюсером «2+2»

Олександр Асаулюк призначений генеральним продюсером телеканалу «2+2», що входить до групи «1+1». Цю інформацію видання «Медіабізнес» «Детектор медіа» підтвердили в прес-службі групи.

 

Як уточнили в прес-службі, 11 липня Олександра Асаулюка представили колективу. Раніше посади генерального продюсера на «2+2» не було.

 

Нагадаємо: коли телеканал «2+2» називався «Кіно», його генеральним продюсером була Ольга Рудніченко. Вона залишила канал у березні 2009 року.

 

Олександр Асаулюк до кінця червня 2011 року був генеральним директором телеканалів М1 і М2. Своє звільнення він пояснив тим, що «втратив мотив». Замість нього канали очолив Валентин Коваль.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14486
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Leo
4673 дн. тому
Його ледве з М1 випхали. Хана 2+2
vera
4674 дн. тому
Ты за карпову не боись, и не смотри что ничего делать не умеет, быстро устроиться куда нибудт начальником.
KIKI
4674 дн. тому
А Карпову теперь куда? Двум инвалидам умственного труда на одном канале, точно тесно будет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду