Валентин Коваль став гендиректором М1 і М2

30 Червня 2011
14982
30 Червня 2011
17:30

Валентин Коваль став гендиректором М1 і М2

14982
Валентин Коваль став гендиректором М1 і М2

Генеральним директором ТОВ «Телеодин» (виробник каналів М1 та М2) призначено Валентина Коваля. Таке прогнозоване рішення прийняли акціонери компанії. Про це повідомляє прес-служба телеканалів.

 

Пан Коваль протягом всього періоду існування компанії був генеральним продюсером каналів і виконував функції голови спостережної ради компанії. Відтепер позицію генерального продюсера буде скасовано.

 

«Ми вважаємо абсолютно доцільним доручити Валентину Ковалю керівництво каналами М1 та М2, - цитує прес-служба каналів народного депутата і керівного акціонера ТОВ «Телеодин» Миколу Баграєва. - Новими сферами відповідальності для Валентина будуть взаємодія з шоубізнесовою спільнотою та управління творчими процесами на каналі. Перед компанією стоять серйозні завдання, які випливають із нинішнього конкурентного середовища, а також у зв'язку з планами переходу на цифрове мовлення, запуску додаткових музичних сервісів, тощо. Ми впевнені, що створення єдиного центру керування компанією відповідає сучасним тенденціям управління бізнесом, підвищить відповідальність за результати. Валентин має представити найближчим часом оновлену концепцію мовлення каналу М1, яка дозволить каналу посилити позиції у розважальному сегменті, а також пропозиції з розвитку бізнесу».

 

Як уже писала ТК, попередній генеральний директор Олександр Асаулюк залишає М1/М2. 30 червня - останній день його роботи. «Компанія вдячна пану Асаулюку за майже 10 років плідної співпраці у створенні найпопулярніших телевізійних музичних брендів, якими стали канали М1 та М2», - йдеться в повідомленні прес-служби.

 

Довідка:

Валентин Коваль, 1962 року народження, освіта - вища, закінчив ДМПІ ім. Гнєсіних (нині - Російська музична академія ім. Гнєсіних) у 1985 році за спеціальністю «історія музики», працює у медіа-галузі з 1985 року, у 2005 році отримав премію «Телетріумф» у номінації «продюсер». З 2001 року - генеральний продюсер каналу М1. Голова Цифрового комітету ІТК, член правління групи StarLightMedia.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14982
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Антону
4681 дн. тому
Нужно было сразу соглашаться.
Anton
4681 дн. тому
Блін, посаду генерального продюсера буде скасовано, а ще тиждень тому зустрічався з М.Баграєвим і він пропонував мені цю посаду на М1/М2...
сох
4681 дн. тому
Надо было КОвалю на Интер идти - там ведь все свои...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду