TVi Europe мовитиме українською та польською мовами

20 Червня 2011
12155
20 Червня 2011
20:47

TVi Europe мовитиме українською та польською мовами

12155
TVi Europe мовитиме українською та польською мовами

Телеканал TVi Europe, який запускає генеральний директор ТВі Микола Княжицький, мовитиме 67% програм українською мовою і 33% - польською. Такими є умови ліцензії, що була отримана в польській Національній раді радіо і телебачення, повідомляє RP.pl.

 

На прес-конференції у Варшаві було повідомлено, що власниками TVi Europe, як і каналу ТВі, є Микола Княжицький і Костянтин Кагаловський (пан Княжицький, як писала ТК, є мажоритарієм).

 

TVi Europe транслюватиме фільми і серіали, закуплені в TVP (тривають відповідні переговори) і ретранслюватиме публіцистичні програми телеканалу Polsat News. З осені на TVi Europe щоденно виходитиме інформаційна програма «Події» каналу Polsat (через півгодини після трансляції в Польщі), а також міжнародний тележурнал «Це був день у світі» (зранку наступного дня після вечірньої трансляції в Польщі). Обидві програми будуть перекладені українською мовою.

 

За словами генерального директора ТВі Миколи Княжицького польсько-український проект повинен стартувати восени із запуском нової сітки мовлення ТВі. Сам ТВі також відтепер приділятиме більше уваги Польщі. Наприклад, представить щомісячну програму про головування Польщі в Європейському Союзі.

 

Нагадаємо, 14 червня TVi Europe отримав ліцензію польської Національної ради радіо і телебачення на супутникове мовлення. Канал вийде в ефір восени на супутнику AMOS. Найближчі інвестиції в проект, за словами пана Княжицького, становитимуть 5 млн доларів. Розвитком нового проекту займатиметься головний редактор ТВі Віталій Портников.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12155
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду