Нацрада анулювала ліцензію останнього телепроекту Олександра Зінченка, який так і не стартував

28 Квітня 2011
17178
28 Квітня 2011
12:44

Нацрада анулювала ліцензію останнього телепроекту Олександра Зінченка, який так і не стартував

17178
Нацрада анулювала ліцензію останнього телепроекту Олександра Зінченка, який так і не стартував

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 27 квітня прийняла рішення анулювати ліцензію ТОВ «8 ТБ» за відсутність мовлення протягом року з моменту ліцензування. Члени Нацради повідомили, що їхній апарат не зміг знайти компанію за адресою.

 

Нагадаємо, ТОВ «8 ТБ» - це проект телеканалу 8-TV засновника телеканалу «Інтер» Олександра Зінченка.

 

8-TV отримав ліцензію на супутникове мовлення ще в липні 2009 року. Згодом у телеканалу змінилися власники і керівництво: з проекту вибув партнера Олександра Зінченка Костянтин Кучер, до редакційної ради увійшов Тарас Говдя.

 

Згідно з концепцією, 8-TV планував мовити 24 години на добу, програми власного виробництва мали становити 12 годин на добу (50%). Планувалося 8 годин на добу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, по 4 години - культурно-мистецьких, науково-просвітницьких і розважальних. Також в ефірі був запланований фільмопоказ. Як виголошували в презентації каналу, шеф-редактором мав бути Володимир Ткач, ведучим дитячої програми по суботах і неділях - Дмитро Оськін, ведучою програми про здоровий спосіб життя - Мар'яна Двулит, ведучою ток-шоу про стосунки - Даша Трегубова, ведучою мистецької програми - Альона Акимова, ведучим програми для молоді - Геннадій Попенко.

 

Улітку 2010 року Олександр Зінченко пішов з життя.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду