detector.media
28.04.2011 12:44
Нацрада анулювала ліцензію останнього телепроекту Олександра Зінченка, який так і не стартував

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 27 квітня прийняла рішення анулювати ліцензію ТОВ «8 ТБ» за відсутність мовлення протягом року з моменту ліцензування. Члени Нацради повідомили, що їхній апарат не зміг знайти компанію за адресою.

 

Нагадаємо, ТОВ «8 ТБ» - це проект телеканалу 8-TV засновника телеканалу «Інтер» Олександра Зінченка.

 

8-TV отримав ліцензію на супутникове мовлення ще в липні 2009 року. Згодом у телеканалу змінилися власники і керівництво: з проекту вибув партнера Олександра Зінченка Костянтин Кучер, до редакційної ради увійшов Тарас Говдя.

 

Згідно з концепцією, 8-TV планував мовити 24 години на добу, програми власного виробництва мали становити 12 годин на добу (50%). Планувалося 8 годин на добу інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм, по 4 години - культурно-мистецьких, науково-просвітницьких і розважальних. Також в ефірі був запланований фільмопоказ. Як виголошували в презентації каналу, шеф-редактором мав бути Володимир Ткач, ведучим дитячої програми по суботах і неділях - Дмитро Оськін, ведучою програми про здоровий спосіб життя - Мар'яна Двулит, ведучою ток-шоу про стосунки - Даша Трегубова, ведучою мистецької програми - Альона Акимова, ведучим програми для молоді - Геннадій Попенко.

 

Улітку 2010 року Олександр Зінченко пішов з життя.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY