8-TV отримав ліцензію на мовлення

22 Липня 2009
24149
22 Липня 2009
15:24

8-TV отримав ліцензію на мовлення

24149
8-TV отримав ліцензію на мовлення

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 22 липня прийняла рішення про видачу ліцензії на супутникове мовлення ТОВ «8-ТБ» (канал 8-TV).

 

Стали також відомими імена власників телекомпанії. Ними виявилися Кучер Костянтин Антонович (50%) та ТОВ «Смарт транс груп» (50%). За інформацією ТК, канал пов'язаний з головою Національного космічного агентства України, творцем телеканалу «Інтер» Олександром Зінченком. Костянтин Кучер є почесним президентом групи компаній «Норіс». Саме він був партнером Олександра Зінченка у купівлі херсонського телеканалу «Віта».

 

Згідно з концепцією, канал планує мовити 24 години на добу, програми власного виробництва становитимуть 12 годин на добу (50%), національного виробництва - 18 годин на добу (75%).

 

Протягом доби інформаційно-аналітичні програми становитимуть 8 годин, культурно-мистецькі - 4 години, науково-просвітницькі - 4 години, розважальні - 4 години. Також в ефірі заплановано фільмопоказ.

 

Керівництво каналу: генеральний продюсер 8-TV Олексій Семенов (екс-генпродюсер НТН і «Фабрики зірок» на Новому каналі) і генеральний директор Лідія Пархоменко (екс-фіндиректор НТН).

 

Телекомпанія повинна сплатити ліцензійний збір у розмірі 82517 гривень. Канал має намір розпочати мовлення у січні 2010 року.

 

Альона Перепеляк, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24149
Читайте також
14.08.2009 10:03
Андрей Кислов, «Коммерсантъ»
13 993
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Александр Зинченко
5384 дн. тому
А я уволил Ирину Зинченко!
Ихтиандр
5384 дн. тому
А я уволил Лидию Пархоменко!
Алексей Семенов
5384 дн. тому
А я уволил Александра Зинченко
dflvlk
5384 дн. тому
чудесны дела ваши...
ося бродский
5384 дн. тому
опять какой-то гон начинается. спросите у Пархоменко и Семенова, пусть расскажут, что происходит. И что с Херсоном? - верить или где?
Лидия Пархоменко
5384 дн. тому
Я уволила Алексея Семенова !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду