ІТК продовжив угоду з GfK Ukraine на телевимірювання до 2014 року

3 Лютого 2011
14642
3 Лютого 2011
17:34

ІТК продовжив угоду з GfK Ukraine на телевимірювання до 2014 року

14642
ІТК продовжив угоду з GfK Ukraine на телевимірювання до 2014 року

Індустріальний телевізійний комітет (ІТК) продовжив угоду з GfK Ukraine на дослідження телевізійної аудиторії до 31 грудня 2014 року. Таке рішення ухвалено 3 лютого на засіданні ІТК, повідомляє піар-служба комітету.

 

Учасники ІТК вирішили продовжити термін дії поточної угоди на дослідження телеаудиторії з GfK Ukraine на два роки, а саме до 31 грудня 2014 року. Чинний контракт ІТК з GfK Ukraine укладений з 1 січня 2008 року і триває до 31 грудня 2012 року.

 

За словами голови ІТК Олега Попенка, основним мотивом для такого рішення став той факт, що в Україні розпочався процес впровадження цифрового телебачення, який повинен завершитись до 2015 року. Відповідно, продовження контракту з чинним оператором телевізійної панелі до 2014 року дозволить детально проаналізувати тенденції телеперегляду при переході на цифрове мовлення.

 

«Можливість даної пролонгації була обговорена під час проведення тендеру у 2006 році», - повідомила директор департаменту медіадосліджень GfK Ukraine Ольга Росманова.

 

Нагадаємо, у листопаді 2006 року компанія GfK Ukraine перемогла в тендері на вимірювання аудиторії телеканалів у 2008-2012 роках. Основний конкурент, компанія AGB, за три години до оголошення переможця відкликала свою заявку. До цього GfK Ukraine вимірювала телеаудиторію з 2003 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14642
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду