Під час теракту в Домодєдово загинула український драматург Анна Яблонська

25 Січня 2011
10214
25 Січня 2011
10:56

Під час теракту в Домодєдово загинула український драматург Анна Яблонська

10214
Під час теракту в Домодєдово загинула український драматург Анна Яблонська

Під час теракту в московському аеропорту Домодєдово загинула одеська поетеса та драматург  Анна Яблонська (справжнє ім'я - Ганна Машутіна). В неї залишилася трирічна дочка. Про це повідомляє tochka.net.

 

Анна Яблонська прилетіла до Москви, щоб отримати премію журналу «Искусство кино». Її п'єса «Язичники» перемогла в Конкурсі кіносценаріїв «Особиста справа - 2010».

 

У понеділок удень вона сіла в літак в Одесі, який приземлився в Москві близько 16:00. У момент вибуху дівчина перебувала в залі прибуття міжнародних рейсів аеропорту Домодєдово.

 

Народилася Анна в Одесі в 1981 році. Публікувалася в альманасі «ОМК», журналі «Жовтень». Увійшла до лонг-листу Російської премії «Дебют» у номінації «літературна критика», до лонг-листу драматургічного конкурсу «Євразія-2005», дипломант конкурсу сучасної драматургії «Вільний Театр».

 

Завоювала 2-ге місце на міжнародному конкурсі «Премьера.txt» в 2005 році, 2-е місце на міжнародному конкурсі «Євразія» в 2006 році.  

 

Авторка п'єс «Бермудський квадрат», «Відеокамера», «Вихід до моря», «Дюймовочка і метелик», «Закинуте радіо», «Монодіалоги», «Лист до зоопарку», «Тепло», «Праски», «Шоу ковбоя без собаки» та інших.

 

Нагадаємо, 24 січня близько 16:30 за московським часом в міжнародному залі прильотів московського аеропорту Домодєдово стався вибух. Від бомби терориста-смертника загинули 35 осіб, понад 100 перебувають у лікарнях.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - tochka.net

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10214
Читайте також
14.01.2012 16:44
Марія Гудима, «Дзеркало тижня. Україна»
27 303
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Алегарф
4845 дн. тому
Оказывается если выпить перед взлетом - лететь почти не страшно. Почти. Вообще плохо что нет у меня никаких вредных привычек. Что я идеальная такая. Один грех - меланхолия.// В ресторане в в Борисполе за час до вылета в Одессу съела тареклку малосольной селедки и разные квашеные соленья. В самолете очень боялась и много пила. // Жизнь моя так все устраивает, что приходится не только мириться со своими фобиями, но и постоянно смотреть им в лицо. Завтра утром - самолет. Я бы даже сказала - два самолета. Лечу в Питер через Киев. А-а-а-а-а. // Душевный стриптиз продолжается. Он же забавляет вас, не так ли, дорогие мои читатели этой моей районной интернет-газетки "дело в шляпе"... Думаю о том, что я сделала в жизни и что не сделала. Т.е. я не имею в виду мои какие-то достижения (смешно), а вот просто что-то такое, о чем потом можно будет рассказывать в старости. Например, о том, как в молодости я очень боялась старости. Как прыгала с парашютом в 15 лет и как ела ЛСД в 25. О том как в 19 в припадке любовной лихорадки взяла ножницы и откоцала целую прядь волос и отослала в конверте тому, кому... И как в 21 провела целую ночь в московском обезьяннике (район Красной Пресни) вместе с бомжами и проститутками в первый же мой приезд в столицу за отсуствие регистрации. И как в 27 летела в самолете, который промазал мимо полосы на посадке снова пошел на взлет. И как в 28 в Афинах ночью к нам в дом забрались воры через оставленное мной открытое окно и мы чудом оставлись живы и нас даже газом не отравили. И как во время восстания на углу улицы стали громить банк и как ехали по дороге мимо горящих машин, которые могли взроваться любой момет. И как в 22 я была морге с старый профессор, явно издеваясь, шарил лазерной указкой по трупу мертвого дедушки, и декламировал тонким голосом: еще 15 минут назад в этом бездыханном теле теплелись жизнь! я думаю, есть что вспомнить.(silkhat.livejournal.com)
***
4845 дн. тому
така молода... Світла тобі пам'ять, дівчинко!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду