detector.media
25.01.2011 10:56
Під час теракту в Домодєдово загинула український драматург Анна Яблонська
Під час теракту в Домодєдово загинула український драматург Анна Яблонська

Під час теракту в московському аеропорту Домодєдово загинула одеська поетеса та драматург  Анна Яблонська (справжнє ім'я - Ганна Машутіна). В неї залишилася трирічна дочка. Про це повідомляє tochka.net.

 

Анна Яблонська прилетіла до Москви, щоб отримати премію журналу «Искусство кино». Її п'єса «Язичники» перемогла в Конкурсі кіносценаріїв «Особиста справа - 2010».

 

У понеділок удень вона сіла в літак в Одесі, який приземлився в Москві близько 16:00. У момент вибуху дівчина перебувала в залі прибуття міжнародних рейсів аеропорту Домодєдово.

 

Народилася Анна в Одесі в 1981 році. Публікувалася в альманасі «ОМК», журналі «Жовтень». Увійшла до лонг-листу Російської премії «Дебют» у номінації «літературна критика», до лонг-листу драматургічного конкурсу «Євразія-2005», дипломант конкурсу сучасної драматургії «Вільний Театр».

 

Завоювала 2-ге місце на міжнародному конкурсі «Премьера.txt» в 2005 році, 2-е місце на міжнародному конкурсі «Євразія» в 2006 році.  

 

Авторка п'єс «Бермудський квадрат», «Відеокамера», «Вихід до моря», «Дюймовочка і метелик», «Закинуте радіо», «Монодіалоги», «Лист до зоопарку», «Тепло», «Праски», «Шоу ковбоя без собаки» та інших.

 

Нагадаємо, 24 січня близько 16:30 за московським часом в міжнародному залі прильотів московського аеропорту Домодєдово стався вибух. Від бомби терориста-смертника загинули 35 осіб, понад 100 перебувають у лікарнях.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - tochka.net

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY