«Сіті ранок» з фіналісткою «Від пацанки до панянки» підвищив показники

24 Січня 2011
21141
24 Січня 2011
14:20

«Сіті ранок» з фіналісткою «Від пацанки до панянки» підвищив показники

21141
«Сіті ранок» з фіналісткою «Від пацанки до панянки» підвищив показники

Оновлений формат проекту «Сіті ранок» на телеканалі «Сіті» підвищив показники.

 

17 січня інформаційно-розважальне шоу вийшло в ефір каналу з новими ведучими. Ними стали фіналістка проекту «1+1» «Від пацанки до панянки» Вікторія Зубрейчук (на фото) та Костянтин Крупський з Ганною Андрієнко.

 

«Реалістичним втіленням слогану "Від пацанки - до панянки" стала доля учасниці однойменного проекту на "1+1" Вікторії Зубрейчук, яка отримала запрошення стати співведучою ранкового інформаційно-розважального шоу "Сіті ранок" - йдеться у повідомленні каналу. Ганна Андрієнко до народження сина вже вела «Сіті ранок». А Костянтин Крупський раніше працював на радіо.

 

Нагадаємо, раніше проект вели Ганна Бока і Тарас Боровок. Тепер Ганна вестиме «Сіті шопінг», а Тарас готує новий проект, який незабаром з'явиться на каналі. Його подробиці поки не розголошують.

 

За словами керівника проекту «Сіті ранок» Оксани Лісненко, у програмі з'явилися нові рубрики «Уроки на шару» та «Кінорубрика». У першій глядачам транслюватимуть уроки хореографії, феншую, флористики, вокалу тощо. А от «Кінорубрика» виходитиме в ефір раз на тиждень. У ній кінокритики розповідатимуть про новинки сучасного кіно. Окрім цього, у проекті незабаром з'явиться нова рубрика-довідник про навчальні заклади Києва. Також у «Сіті ранок» братиме участь психолог.

 

У середньому минулого тижня (17-21 січня 2011 року) проект мав рейтинг 0,07%, частку 1,08% за вибіркою «Київ», аудиторія 18-54*.

 

За «Вся Україна» рейтинг проекту становив 0,01%, частка 0,13%.

 

Тоді як минулого року ранкове шоу каналу «Сіті» мало рейтинг 0,03%, частку 0,42% за вибіркою «Київ» та рейтинг 0,01% частку 0,12 за «Вся Україна».

 

Але при цьому показники шоу не перевищують середніх каналу, адже в середньому за минулий тиждень «Сіті» мав частку 1,27% за вибіркою «Київ» та 0,21% за «Вся Україна».

 

* Показники проекту подані без включень серіалів, новин та інших програм, які виходять в межах ранкового шоу.

 

Розрахунок показників було здійснено для населення віком 18-54 роки, вибірки «Вся України» та «Київ». Середня частка каналу розрахована за тиждень 17-23 січня. Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21141
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду