detector.media
24.01.2011 14:20
«Сіті ранок» з фіналісткою «Від пацанки до панянки» підвищив показники
«Сіті ранок» з фіналісткою «Від пацанки до панянки» підвищив показники

Оновлений формат проекту «Сіті ранок» на телеканалі «Сіті» підвищив показники.

 

17 січня інформаційно-розважальне шоу вийшло в ефір каналу з новими ведучими. Ними стали фіналістка проекту «1+1» «Від пацанки до панянки» Вікторія Зубрейчук (на фото) та Костянтин Крупський з Ганною Андрієнко.

 

«Реалістичним втіленням слогану "Від пацанки - до панянки" стала доля учасниці однойменного проекту на "1+1" Вікторії Зубрейчук, яка отримала запрошення стати співведучою ранкового інформаційно-розважального шоу "Сіті ранок" - йдеться у повідомленні каналу. Ганна Андрієнко до народження сина вже вела «Сіті ранок». А Костянтин Крупський раніше працював на радіо.

 

Нагадаємо, раніше проект вели Ганна Бока і Тарас Боровок. Тепер Ганна вестиме «Сіті шопінг», а Тарас готує новий проект, який незабаром з'явиться на каналі. Його подробиці поки не розголошують.

 

За словами керівника проекту «Сіті ранок» Оксани Лісненко, у програмі з'явилися нові рубрики «Уроки на шару» та «Кінорубрика». У першій глядачам транслюватимуть уроки хореографії, феншую, флористики, вокалу тощо. А от «Кінорубрика» виходитиме в ефір раз на тиждень. У ній кінокритики розповідатимуть про новинки сучасного кіно. Окрім цього, у проекті незабаром з'явиться нова рубрика-довідник про навчальні заклади Києва. Також у «Сіті ранок» братиме участь психолог.

 

У середньому минулого тижня (17-21 січня 2011 року) проект мав рейтинг 0,07%, частку 1,08% за вибіркою «Київ», аудиторія 18-54*.

 

За «Вся Україна» рейтинг проекту становив 0,01%, частка 0,13%.

 

Тоді як минулого року ранкове шоу каналу «Сіті» мало рейтинг 0,03%, частку 0,42% за вибіркою «Київ» та рейтинг 0,01% частку 0,12 за «Вся Україна».

 

Але при цьому показники шоу не перевищують середніх каналу, адже в середньому за минулий тиждень «Сіті» мав частку 1,27% за вибіркою «Київ» та 0,21% за «Вся Україна».

 

* Показники проекту подані без включень серіалів, новин та інших програм, які виходять в межах ранкового шоу.

 

Розрахунок показників було здійснено для населення віком 18-54 роки, вибірки «Вся України» та «Київ». Середня частка каналу розрахована за тиждень 17-23 січня. Дані надані компанією Gfk Ukraine. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії Gfk.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY