Віра Брежнєва та Андрій Доманський вестимуть шоу «Мій зможе» на «1+1»

19 Січня 2011
23881
19 Січня 2011
13:59

Віра Брежнєва та Андрій Доманський вестимуть шоу «Мій зможе» на «1+1»

23881
Віра Брежнєва та Андрій Доманський вестимуть шоу «Мій зможе» на «1+1»

Телеканал «1+1» розпочав зйомки нового ігрового шоу «Мій зможе». Ведучими проекту будуть Віра Брежнєва та Андрій Доманський, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Мій зможе» - це  весела гра, де 4 пари вестимуть боротьбу за грошовий приз. Основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібен буде азарт, упевненість у своєму супутнику та почуття гумору.

 

Чотири жінки разом із ведучою Вірою Брежнєвою за столом казино витягуватимуть карти із завданнями для своїх чоловіків та робитимуть ставки - чи зможе він пройти через це випробування. Завдання будуть несподіваними та складними, і зробити вірну ставку жінці буде непросто.

 

 Чоловіки тим часом знаходитимуться у ізольованих скляних капсулах, вони ніяк не можуть впливати на процес чи підказувати щось своїм половинам. Кожен по черзі отримує своє завдання - чи то пройтися на високих підборах, чи то 50 разів підтягнутися на турнікеті тощо - і з допомогою Андрія Доманського ці завдання виконують. Ведучий спершу випробуватимете усі завдання на собі, щоб давати учасникам правильні поради.

 

Перемагає у шоу та пара, яка найкраще знає та довіряє одне одному. Головний приз гри - 50 тисяч гривень. -

 

Як вже писала ТК, шоу знімається за голландським форматом My man can, наприкінці грудня «1+1» розпочав кастинги.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23881
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Знайка
4852 дн. тому
Смешной, веселый проект - если плюсы снимут его хорошо, будут высокие показатели! Удачи!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду