detector.media
19.01.2011 13:59
Віра Брежнєва та Андрій Доманський вестимуть шоу «Мій зможе» на «1+1»
Віра Брежнєва та Андрій Доманський вестимуть шоу «Мій зможе» на «1+1»

Телеканал «1+1» розпочав зйомки нового ігрового шоу «Мій зможе». Ведучими проекту будуть Віра Брежнєва та Андрій Доманський, повідомляє прес-служба каналу.

 

«Мій зможе» - це  весела гра, де 4 пари вестимуть боротьбу за грошовий приз. Основну роботу доведеться виконувати чоловікам, а від жінок потрібен буде азарт, упевненість у своєму супутнику та почуття гумору.

 

Чотири жінки разом із ведучою Вірою Брежнєвою за столом казино витягуватимуть карти із завданнями для своїх чоловіків та робитимуть ставки - чи зможе він пройти через це випробування. Завдання будуть несподіваними та складними, і зробити вірну ставку жінці буде непросто.

 

 Чоловіки тим часом знаходитимуться у ізольованих скляних капсулах, вони ніяк не можуть впливати на процес чи підказувати щось своїм половинам. Кожен по черзі отримує своє завдання - чи то пройтися на високих підборах, чи то 50 разів підтягнутися на турнікеті тощо - і з допомогою Андрія Доманського ці завдання виконують. Ведучий спершу випробуватимете усі завдання на собі, щоб давати учасникам правильні поради.

 

Перемагає у шоу та пара, яка найкраще знає та довіряє одне одному. Головний приз гри - 50 тисяч гривень. -

 

Як вже писала ТК, шоу знімається за голландським форматом My man can, наприкінці грудня «1+1» розпочав кастинги.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY