«Інтер» запустить два нові нішеві канали

23 Грудня 2010
17071
23 Грудня 2010
18:40

«Інтер» запустить два нові нішеві канали

17071
«Інтер» запустить два нові нішеві канали

Група «Інтер» планує запустити два нові нішеві канали. Про це у коментарі ТК повідомив  заступник голови правління АОЗТ «УНТК» Сергій Амелічев.

 

«"Інтер" не лише зацікавлений у відкритті нових нішевих каналів, є навіть конкретні плани, які я поки не можу розкривати. Але у планах групи розширитись, як мінімум, на два телеканали», -  сказав він.

 

При цьому на запитання, чи братиме група участь у конкурсі на частоту ТРК «Київ», пан Амелічев зазначив, що таких планів поки не було: «Ми більше цікавимось загальнонаціональними каналами. Тому щодо ТРК "Київ" поки не хочу коментувати. Поки не планується».

 

На сьогодні до групи «Інтер» входять канали: «Інтер», НТН, К1, К2, «Мега», Enter Film, «МTV-Україна», Enter Musiс, «Інтер+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17071
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
scorpionsky
4880 дн. тому
Очередной хлам от интера!!!!
Otar Dovzhenko
4881 дн. тому
http://img.photobucket.com/albums/v714/markitka/zachem.jpg
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду